mel@ni

Vi snattar gärna hotelltvålar

Vi vill gärna framhäva det bästa av oss själva. Men så är det sällan, hur gärna vi än vill tro det. Alla gör det ju! » Snor saker från hotellet/jobbet. 

Och vet ni vad? Vi svenska kvinnor är väldigt duktiga på snattar hotelltvålar, schampoflaskor, tofflor etc. Ni vet små saker som inte är så mycket att stå efter (hotellägarna vet ju att vi stjäls).

Män är dåremot smartare än kvinnor när det gäller stöld. De snor ofta stora och värdefulla saker, medan vi kvinnor snor toalettsaker vi egentligen inte behöver LoL. 

Jag har också läst att svenskar gillar snor hotellhanddukar. Inte för att de egentligen behöver. De har ju hand­dukar hemma???

 

 

 

 

Från mitt hotell; Det fanns tvålar, body lotion, tandborstar och tandkrämar, hårskydd, skorsvamp, tvättsvamp, hårkam och bindor för två personer. 

Jag brukar ta lite toalettsaker med mig hem, som souvenirer. Personligen skulle jag inte drömma om att smyga ner hotellhanddukar eller en badrock i resväskan. Hotellhanddukar eller en badrock är lite för mycket.

 

En tjejkompis snodde en gång en filt, ett par hörlurar och en nackkudde från ett flygplan...hm...Jag tyckte inte det var ok...hehe..

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas