mel@ni

Assholes

Ni kommer ihåg jag har beställt lite köksredskap från Amazon UK men underleverantören var från Kina och det har ställt till en del för mig. Idag fick jag ett mail från underleverantören, de har fått tillbaka min beställning och undra vad de skulle göra med beställningen. Jag har nu tagit kontakt med Posten.

Posten svar: De har haft strul med posthantering och datafel nu under sommaren. De har inte kunnat skicka rätt avier till folk, trots att folk skulle få avier. Min beställning fanns hos mitt postombud i flera veckor, men jag har inte kunnat hämta ut min beställning för att jag har inte fått något jävla fucking avi från Posten.

 

Min beställning är nu annullerad för att jag vill inte underleverantören skicka tillbaka min beställning till mig. Det kan hända jag får betala extra tullavgift och deklarationsavgift. Man kan inte lita på Posten, det är bara så.

Nu måste jag göra en ändring på tulldeklarationen, och Posten???.... Jag skall slakta Posten. Fuck Tullverket, Fuck Posten, Fuck Svenska lagar, Fuck alla som inte sköter sitt jävla jobb.

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas