mel@ni

Det var det värsta mitt hår har varit med om

sanktpetrifrisor.se - VARNING

Sista gången jag toppade mitt hår var i sista av oktober. Jag gick till en annan frisörsalong i Lund för att min gamla frisör var inte kvar, hennes verksamhet har gått i konkurs.

Jag fick en ung kvinna i 25-årsåldern. Jag sa till tjejen jag ville bara toppa håret ( få bort slitna och kluvna ändar). Men kossan kapade av mitt hår utan mitt samtycke. Hon klippte fxn av 6 cm hår utan lov och håret blev också ojämnt. Det var det värsta mitt hår har varit med om ðŸ˜¥. Hon klippte fan sönder mitt hår ðŸ˜«ðŸ˜«ðŸ˜«.

 

 

Det var inget fel på mitt hår, mitt hår var inte utslitet. Jag klippte/toppat mitt hår ungefär varannan månad. Frisören på salongen gjorde ingen bedömning att håret var slitet och rekommenderade inte en uppklippning heller. Jag förstod i efterhand hon var inte en utbildad frisör, utan en jävla lalare ðŸ‘¿ðŸ‘¿ðŸ‘¿.

Jag gick aldrig tillbaka för att kräva pengarna tillbaka för att ingen kan ersätta äkta hår. Jag vill inte ha löshår heller. Jag har alltid haft långt och tjockt hår, vad är syftet med löshår??? Jag vill bara ha tillbaka mitt 6 cm hår. 

Ja, jag är fortfarande jätte förbannad. Det är tyvärr så idag. Vem som helst får driva en frisörsalong, oavsett om personen är en utbildad frisör eller inte. Det är skrämmande.

Nu har jag rättat till håret. Håret har växt lite och ser mycket bättre ut. Men jag ska inte klippa mitt hår i år. Jag kommer bara toppa mitt hår max tre gånger i år. Jag måste låter håret växa.

 

 

Jag vill inte höra - Håret kommer att växa igen bla bla. Det är bullshit. Kortisar (folk med korthår) vet inte hur det känns. Håret växer inte lika snabbt ju äldre man blirDet kan ta flera år innan man får långt hår igen. Alla som har långt hår vet hur hemskt det är om någon klipper sönder ens hår. Satan jag är så upprörd!!!!!

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas