mel@ni

Få gåva på köpet erbjudanden

Jag gillar erbjudanden där kunden/kunder får skönhetsprodukter eller praktiska saker på köpet. Men alla erbjudanden är inte prisvärda. Jag gillar till exempel inte sådana erbjudanden där kunden får en necessär eller deo på köpet, men det beror så klart på erbjudanden och utbudet.

I år vill jag satsa mer på erbjudanden och produkter som jag gillar. Jag vill inte ha massa produkter jag inte använder. Jag tycker det är jobbigt att behöva sälja saker på Tradera. Här får ni en överblick över de befintliga få-gåva-på-köpet-erbjudanden som jag tycker är intressant:

 

Jag hatar den här erbjudanden - Köp produkter från Rituals för 250 kr och få en liten duschskum på köpet, värde 50 kr. Jag vet jag kan få en Rituals tvålskum för 0 kr, varför ska jag betala 250 kr för en liten duschskum???? 

 

 

 

Från eleven.se - Handlar för minst 200 kr, få skönhetsprodukter för ca 2000 kr på köpet. Jag tycker inte man ska överkonsumera. Jag får även massa produkter på köpet som jag inte använder. 

 

 

 

 

Jag gillar sådana erbjudanden - Köp två produkter, få en gåva på köpet (med skönhetsprodukter). Får vi två produkter för 100-150 kr då är det en bra deal. 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas