mel@ni

Min drömresa

 

Jag vill åka till New York under lågsäsong, hösten 2018.  Enkelresa till NY under lågsäsong kostar ungefär 1200-2000 kr. Det är inte så farligt. Jag vet man kan välja presentkort på Ving eller Ticket via Gogift.com (f.d. PresentkortTorget.se). Kanske kan jag spara ihop lite presentkort till en resa?!

Jag har kollat upp Ving och Ticket. Jag är besviken. De har mest sol & bad charterresor för barnfamiljer och pensionärer. sol & bad resor är ingenting för mig. Jag gillar sola och bada men max i två dagar, jag vill dock inte vara på ett och samma ställe och göra samma saker i en vecka.

 

 

 

 

 

Ving är ju värst. Ticket är lite bättre, de har paketresor till USA men de flesta hotellen är dåliga, eller så ligger hotellen utanför stadskärnan. Det känns inte alls prisvärd att boka ett flyg+hotell-paket via Ving eller Ticket.

 Ticket har däremot rätt ok flygbiljetter till USA. Nu behöver jag bara spara ihop Tickets presentkort på 3000-3500 kr, det är inte omöjlig för att jag ha 11 månader på mig hehe. Då får jag boka boende separat. Vi får se…

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas