mel@ni

Klarna: Få 100 kr att handla för hos buyersclub + gratis elektrisk fotfil

Jag använder ibland Klarna Direkt som betalsätt (gratis betalningsmetod). Just nu har Klarna ett samarbete med buyersclub.seDu få 100kr att handla för via Klarna. Du kan även lägga till en Elektrisk fotfil utan kostnad (Ett tillfällig erbjudande)

Jag vet tyvärr inte om erbjudandet gäller befintliga buyersclub-medlemmar, men ni kan alltid testa ta del av erbjudandet via Klarna. Jag har haft ett buyersclub-konto innan, men mitt gammalt konto är inte kvar. Det gick bra att skarpa ett nytt buyersclub-konto och ta del av erbjudandet i efterhand.

 

 

 

 

 

 

 

Du gör så här för att få gratis saker:

1. Logga in eller skarpa ett Klarna-konto, gå in på "Mina deals", ta del av erbjudandet från buyersclub.se och följ anvisningen.

2. Skarpa ett buyersclub-konto, logga in och välj Buyersclub Plus-medlemskap för att få rabatterat pris.

3. Välj varor för ungefär 100 kr. Lägga till Elektrisk fotfil (värde 199 kr), och avsluta köpet.

4. Säga upp ditt Buyersclub Plus-medlemskap i god tid, precis som förra gången. *Månadskostnad för Plus-medlemskap är 49 kr/per månad, utan bindningstid eller uppsägningstid. Du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. 

*Jag slapp betala frakt för att jag har valt Plus-medlemskap. Jag vet inte om frakt är gratis för Bas-medlemskapet. Mer om vilkor.

 

 

Min beställning; Har beställt varor för 93 kr (Fick 1o0 kr att handla, helt gratis) plus en Elektrisk fotfil värde 199 kr = Får saker för 292 kr *gratis =)....Lycka till mina läsare// 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas