mel@ni

Hur hittar man billigaste flyg inom Europa???

Jag gillar åka iväg under våren och hösten. Flyg plus hotell under lågsäsong (sept - feb) är betydlig biligare än högsäsong. Jag slipper även värme och turister. 

 

Flyg tur och retur 

Just nu har norwegian.com "Flyg från 199:- enkel resa". Det är NU du ska boka dina resor. Se till att beställa dina resor i god tid.

Jag brukar ge mig själv en enkel weekend som födelsedagspresent. Ni vet jag älskar Paris haha..Har precis beställt flyg, tur och retur till Paris, fick betala 603 kr - Under 1000 kr inom Europa är en jäxla bra deal! Att åka inom Europa är biligare än att åka till Stockholm, men det gäller bara för oss som bo i Skåne!? Jag ska åka i slutet av februari 2018. 

 

 

 

Jag sket i avbeställningskydd, det kostade 110 kr. Jag betalat med swish och slapp betala 12 kr för kortavgift. Jag har sparat in 130 kr. 

Jag väljer aldrig avbeställningskydd inom Europa. För att avbeställningskydd ingår och är gratis för mig/dig som är Swedbankskund. *För att avbeställningsskyddet ska gälla måste resan kosta minst 1 000 kronor, exklusive skatter och avgifter. Resan ska påbörjas inom Norden. Mer om avbeställningskydd. 

Avbeställningskydd från Swedbank gäller inte mitt köp eftersom köpet är under 1000 kr, men jag skiter i vilket. Jag har aldrig haft behov av avbeställningskydd inom Europa. Jag har också en hemförsäkring, jag tror avbeställningskydd ingår också i hemförsäkringen men jag är inte 100 på det. *Avbeställningskydd är onödigt för en weekendresa men skyddet är bra att ha om det gäller en långresa. 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas