mel@ni

Min sista semesterhelg

Jag har inte hunnit göra så mycket på sistone pga det dåliga vädret. Jag ska åka till Malmö imorgon, har en del saker jag måste göra innan jag börjar jobba igen. 

*Jag ska hämta ut en beställning i Cervera Triangeln.

*Ta del av Mios medlemserbjudandet >> Bli medlem i Mios nya kundklubb, få 100 kr i välkomstgåva att handla. Det gäller ett köp under juli.

*Äta frukostbuffé på Clarion Hotel Malmö. My kan tyvärr inte vara med men men.. Jag måste utnyttja min värdecheck på frukost. 

*Matbutiker >> Hämta ut gratis mat hehe..

 

Nej, jag saknar inte mitt jobb. Det är mycket "jag måste" och det finns många "lalare" som skiter i viket...

Hade velat göra lite mer under semestern men det är så i livet ibland. 

ICA Kvantum Lund idag

Hur gick det med Bullens beer bangers???

Jag fick några smskuponger idag. Hur gick det för er??

Ständigt krångel med postsystem

Jag fick två postavier idag. Jag vet det är från Nutrisse Cares Loyalty Club. Jag skulle hämta ut två paket på ICA Mobilia i Lund. Det är de som har hand om brev och paket från företag. Paketerna har gått till rätt serviceställe men en jäxla kossa (en ICA-personal) har skickat paketerna tillbaka till Postkontoret i Toftanäs för att hon trodde mina paket har gått till fel serviceställe. 

Jo, jag är så jävla förbannad som in i helvete. Det kommer ta ett tag innan jag kan hämta ut mina grejer. Jag kommer få hämta mina grejer hos mitt jävla postombud istället. Jag har inget emot ICA Nära Nöbbelöv, mitt postombud. Men jag vill inte hämta ut mina brev och paket där för att matbutiken ligger långt bort från mig. 

Det svenska postsystemet är så jävla fuck-up' .

 

 

Skit väder

Dagens post

Jag beställde en ögonfransböjare för 26 kr hos lyko.se, fick betala 26 kr med en rabattkod. Fick lite gratisprover på köpet.

VInn ett Schleich Häststall/Ridcenter med Ryttare & (värde 1099 kr)

Nordea, en skam för Sverige

Ni kommer väl ihåg jag skrev ett tag sedan om att jag vill skaffa ett extra bankkort. 

Jag har haft stora tekniska problem med appen Wrapp efter inlägget. Det gick inte att ansöka om Nordea Debit via Wrapp. Jag gick därför till Nordea i Lund igår.

 

Nordeas krav för att öppna ett bankkonto: 

Ditt anställningsavtal och lönespecifikationer m.m. ska bifogas till ansökan. Ni kommer inte kunna skaffa ett bankkonto hos Nordea om du är arbetslös eller ha dålig ekonomi!!!

 

 

Det är absurt när en bank har ett sådant krav på en. Vem fan tror Nordea de är? En jävla myndighet eller? Jag vill ha ett bankkonto och ett debit kort (inte kreditkort). Jag söker inte A-kassa, försörjningsstöd eller ett jobb hos Nordea. 

Att ha ett bankkonto hos Nordea är inget att skryta med. Nordea Debit från Visa är inte American Express Platinum Card.

Jag kan lämna in alla handlingar som krävs. Då vill jag ha betalt för besväret. Det kostar trots allt min tid och tid är pengar. 

Business är business, eller hur Nordea??????

 

Nordea = En bank som säljer horor i östeuropa !!! Jag slipper gärna denna värdelösa skitbank...

 

Driftstörningar och tekniska problem

Jag vet min bloggsida hade tekniska problem. En del läsare inte kunde komma åt min bloggsida, sidan har inte fungerat i flera dagar osv.

Jag kan tyvärr inte göra så mycket åt saken vid driftstörningar och tekniska problem. Jag äger tyvärr inte min bloggportal. Men jag har tagit kontakt med min bloggportal och inväntar mig svar från for.meJag får återkomma till det!!!

 

Med vänlig hälsning

Mel@nie

 

Lund idag

Häftigt bänk!!!

 

 

 

 

 

 

Coop Konsum: Det var sååååååå äckligt!

 

 

 

 

 

 

Har hämtat hem min beställning från lyko.se. Varukostnaden var 302 kr (utan borsten, värdet 59 kr), fick betala 202 kr med en rabattkod som gav 100 kr rabatt. Jag är nöjd! 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Bishops Arms Lund: Jag brände min sista värdecheck på 150 kr.  Har beställt en fanta

och Chuck Burger för 195 kr, fick betala 45 kr. Pommes var så där....hm... men hamburgaren var bra =).

Du kan hitta The Bishops Arms värdecheckar på Tradera. Det finns inga änglar här...That's true.