mel@ni

Dåligt arbetsklimat & mental våldtäkt på jobbet

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE

"Man kan känna sig våldtagen utan att vara det"

Jag har bara haft dålig erfarenhet av offentlig förvaltning. Jag känner jag har blivit mental våldtagen av min f.d. arbetsgivare och chef. Jo jag och min dåvarande arbetskollega blev jätte illa behandlad av arbetsgivaren och chefen. *Vi har pratat om det många gånger. Det handlat om dåligt arbetsklimat med nedskärningar och omorganisationer som orsakat psykisk misshandel och mental våldtäkt på arbetsplatsen. Det tog tyvärr tid innan vi insåg hur fruktansvärt det var med arbetsklimatet.

Det känns fortfarande jättejobbigt och såren är fortfarande vidöppna än idag. Jag är 100 % säker på min f.d. arbetskollega känner likadan idag.

Myndigheten som psykiskt misshandlar sina anställda är bara toppen på ett isberg. Vi tycker chefen borde rycka in! Javisst, men om det är chefen eller arbetsgivaren själv som mobbar och förödmjukar sina anställda? Vem ska då agera? Vem tar hand om arbetsgivaren/chefen? Och vad gör facken? Inte ett skit.

I dag straffas ingen arbetsgivare. Att få sin arbetsskadeanmälan prövad i dag är näst intill omöjligt, speciellt om man har en motpart som heter R.S, det skånska landstinget.

 

 

Ett tips till er som vill jobba eller ska jobba inom offentlig förvaltning

Litar fan aldrig på någon inom offentlig förvaltning. Det finns gott om folk med otillräcklig utbildning eller dåligt självförtroende som mobbar, förödmjukar och trasserar inom offentlig förvaltning.

Förbered dig på att använda våld för att överleva. - I krig och i ett dåligt arbetsklimat är allt tillåtet!//

 Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas