mel@ni

Dagens västerlänningar

Jag gjorde en fettfrysningsbehandling igår. 

 

 

Hur fettfrysningsbehandling gick till:

1. Det tog ca en timme. Jag valde hela magen (magkulan). Först fick jag magmassage i fem minuter och det gjorde så satan jävvvla ont. Jag höll på att dö..hehe...

2. Sen kom fettfrysningen, det sticks lite i magen men det kändes inte så mycket.

3. Jag fick ytterligare magmassage i fem minuter. Det kändes jättebra denna gången. 

Reslutat: Jag blev 4 cm mindre runt magen direkt, men jag får slutreslutat om 8 veckor. Jag har fått lite blåmärken på magen. Det sticks fortfarande lite i magen eftersom fettceller håller på att dö. Döda överskottsfettceller kommer flytta runt i kroppen. Det tar ungefär 8 veckor innan kroppen gör sig av med alla överskottsfettceller. Överskottsfettceller kommer i normalfall inte tillbaka efter behandlingen. 

 

 

 

 

 

 

En viktig sak tog upp igår. Ju äldre man blir desto svårare att göra av med överskottsfettceller (magkulan och kärlekshandtagen). Man kan inte bli av med överskottsfett genom hårt träning. Fettet kommer omvandla till muskler. Muskler kommer omvandla tillbaka till fett om man slutar träna. Du blir aldrig av med överskottsfett genom träning. 

Tyvärr, dagens västerlänningar är ofta understimulerade av aktiviteter. Det är mycket stillasittande framför tv:n eller datorn etc. Vi får för mycket skräpmat, godis och läsk från olika kampanjer och utdelningar. Det är inte konstigt att många är sockerberoende och lider av övervikt idag. Man får ändra kosten, försöker leva en sund livsstil. Det är bästa sättet att bli av med fettet.

Jag ska göra en behandling till i januari. Då tar jag kärlekshandtagen. Jag har bara problem med magen och kärlekshandtagen, och det stör mig!!!

De har ett bra erbjudande i januari. Man får 1 behandling av 2 områden för 1200 kr, istället för 1895 kr. Jag tycker det är prisvärd om man blir av med överskottfett, för alltid hehe...

 

 

Den hemska sanningen om oss.

 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas