mel@ni

Vinn filmen "Deadpool" på DVD

Donken Deal Catcher > Tack och hej !

Till Eva,

jag vet det finns fortfarande en del synpunkter och klagomål kring "Donken Deal Catcher", och vi har tyvärr svårt att byta samtalsämnet.

Jag har inget emot McDonalds egentligen men jag är jättebesviken. Jag tyckte det var en bra kampanj, ett enkel spel med bra vinster från början. Jag tyckte tom McDonalds förtjänade "Årets bästa mobilspel 2016 " priset för att vi har inte haft så många bra tävlingar och kampanjer i år. 

Men jag anser speländringar missgynnar konsumenten och gynnar den starkare parten ( McDonalds). Jag anser även att McDonalds bröt mot marknadsföringslagen när de inte informerade om de nya speländringar och villkoren. Jag är 100 % säker på att KO har samma syn på saken. Det spelar ingen roll längre om McDonalds ändra tillbaka spelet eller inte. McDonalds förtroende är förbrukat. Det kunde varit en kanon kampanj istället för en kalkon kampanj. 

Nu har jag sagt mitt.

 

Donken Deal Catcher > Tack och hej ! ....//

 

 

 

 

Japp, en kalkon kampanj.

 

Min v31

Nöje

*Malmö Pride Invigning 2016 > Malmö Folkets Park,  den 5 augusti kl. 18:00

*Paradparty! den 6 augusti kl. 17:00


*Spela Clarion Empire mobilspel och vinn priser > Jag ska testa deras frukostbuffé innan Skåne Jojokort går ut =).

 

 Jag väntar på...


*Från Libero samlarkampanj > Fotbollsdräkt utan namn.


*M3 Panel > Presentkort på H&M


*GfK > Ett superpresentkort på 150 kr, det kommer att ta tid.


*Få en nr Kalle Anka gratis. Jag kan tyvärr inte hitta länken till kampanjen. Vet ej om kampanjen finns fortfarande tillgänglig.


*Tidningskungen bjuder på en nr av Mineworld eller Teknikhistoria för 0 kr. Jag tror kampanjen är avslutad.


*Lyko.se > Har beställt lösögonfransar + lim.

 

Gårdagens nöje > Att göra egen sylt & torkade äpplen

Jag tycker det är kul med matlagning och hemkokt sylt smakar oftast långt bättre än köpt. Jag har kokat lite sylt igår. Jag fick väl ihop drygt 1 kg björnbärssylt.

Det är lätt att koka sylt. Du behöver bara bär, socker, syltburkar, och syltrecept finns på nätet. Jag använder ibland vaniljstång för att ge extra god smak på sylten. En jättebra och trevlig present till äldre släktingar.

 

 

 

 

 

 

Att torka äpplen är busenkelt och dessutom väldigt gott! Du kärnar ur äpplena och skala dem (valfritt). Skär i tunna eller tjocka ringar enligt önskemål. Sen finns det olika sätt att torka äpplen. Här har jag valt att lufttorka äpplen i tjocka skivor utan att hänga upp dem. Har använt en låg bakplåt och ett ugnsgaller som torkställ. Då kan jag torka flera äppelskivor samtidigt, torktid är ungefär 2-4 dygn.

Matbutiker v31

Det är bara Palmolive hos Willys och Hemköp som är intressant under v31 och allt annat är bara skit, men jag kommer inte lägga tid på Palmolive.

 

 

Från Willys

 

 

 

 

Från Hemköp

 

ICA Maxi v31

Bra pris.

Willys v31

*Gratis Palmolive.Jag tror de kommer att förlänga den där "bruna Palmolive 5 kr".

Det är lönsam att satsa på Colgate om varan kostar 10-12/st, men inte när det kostar 14 kr st.

 

ICA v31

 

ICA Supermarket > OK!

 

 

 

 

ICA Nära > Jag har sett 5 kr kupong på Pepsodent. Jag tycker inte är lön att satsa på Pepsodent i år om det inte finns andra Pepsodent-kuponger än den där 5 krskupongen. Då är det bättre att satsa på Colgate.

 

 

 

 

 

 

ICA Kvantum > Inget kul!

Sportmore rabattkod > Sista dag idag

Hemköp v 31

Bra pris. Tycker Axfoods diskmaskinstabletter är bättre än Yes.

 

 

 

 

 

 

Gratis, ni vet hur ni ska göra.